Kunstskolen

Malekurs

 Sareptas krukke er krukken som aldri går tom. Jeg bruker dette navnet som et symbol på menneskets indre ressurser, kvaliteter, fantasi og kreative evner. Selv når vi føler oss tomme og tappet for energi er ressursene våre der. Det er tilgangen og kontakten med de skapende livskreftene er som er borte. Vi må finne ut hva som har skjedd og hvordan vi finner tilbake til vår egen livsstrøm.

Sareptas krukke sine kurs lærer deg om de indre lovmessighetene som vi må følge for å åpne for vår nyskapning, inspirasjon og livskraft. Dette innebærer også å bli kjent med motkreftene i oss. Det kan være tankeforestillinger og holdninger som oppdragelse og kulturen har lært oss å tro på og handle etter.

Sareptas Krukke tilbyr kurs som gjennom billedspråket bevisstgjør hva det vil si å være nyskapende i kunsten, såvel som i livet, og hva som skal til for å kunne realisere dine lengsler og drømmer. Det er livskunstneren i deg som skal frem og livskunstneren vet at hele fargepaletten må kunne tas i bruk. Fra de dypeste og mørkeste kulører til de lyseste og sarteste. Uten mørke intet lys. Uten sorg ingen glede.

Noen kurs er rettet mot selvutvikling og en intuitiv tilnærming til billedspråket, andre er rettet mot ferdigheter og teknikker. Alle mine kurs holdes på Nesodden i i mitt atelier i Kløftaveien 1 på Fagerstrand. For å se hvilke kurs jeg tilbyr gå til kurskalenderen. For påmelding send en epost med navn og kontaktinformasjon samt hvilket kurs du ønsker å delta på til torun@sareptaskrukke.no, eller bruk kontaktskjemaet.
Torun Katarina underviser i portretttegning
Torun Katarina underviser i portretttegning
Michelangelomøte
Michelangelomøte
Trykket ser dagens lys
Trykket ser dagens lys